>

Econsultancy is een onafhankelijk ingenieursbureau. Met onze integrale adviesdiensten geven wij samen met onze opdrachtgevers vorm aan de toekomst van een mooier Nederland.

Hoe beschermen we ons land tegen wateroverlast, extreme hitte en droogte? Hoe zorgen we voor een schone lucht, voldoende water en groen in de stad en het buitengebied? Hoe maken wij een leefwereld met een goede balans tussen mens, natuur en bedrijvigheid? Dat doen we door de complexe uitdagingen waar Nederland voor staat integraal aan te pakken. Samen.

Over vijf verschillende vestigingen in Nederland hebben wij een groot team van ecologen aan het werk. Of het nu gaat om een quickScan Flora en Fauna,  vleermuisonderzoek, onderzoek naar huismussen en gierzwaluwen, gebiedsinventarisaties voor diverse soort(groepen), ontheffingen en vergunningen of ecologische projectbegeleiding, Econsultancy heeft alle specialisten in huis. Zo hebben wij de biomorfologische kaart speciaal ontwikkeld voor gemeenten in Nederland. Een uniek instrument voor het stimuleren van biodiversiteit. Daarnaast werken we voor woningcorporaties en gemeenten aan een Soort Management Plan (SMP), waarmee de renovatieopgaves en energietransitie in goede ecologische banen geleid wordt en hebben we al jarenlang ervaring met het begeleiden van BREEAM-trajecten op gebied van ecologie.

Ons ecologisch advies komt tot stand dankzij jarenlange ervaring en bestaat uit duidelijke rapportages en praktische oplossingen. Wij zijn jouw adviseur die ervoor zorgt dat natuurwetgeving praktisch in de planvorming wordt geïntegreerd. Doordat we naast ecologie ook nog experts in huis hebben op gebied van archeologie, bodem, geluid, stikstof en water kunnen we de opdrachtgever een totaalpakket aan dienstverleningen aanbieden, waarbij we door intensieve samenwerking tussen de verschillende dienstverleningen snel en adequaat kunnen reageren.

Contactpersoon Natuurpro adviseur
Erwin Zwerver
M: 06 – 54204545
E: e.zwerver@econsultancy.nl