Natuurprojecten - RANOX natuuraannemer

Maatregelen om natuur te verbeteren of te beschermen zijn soms nodig. Maar de manier waarop deze maatregelen uitgevoerd worden bepalen vervolgens of er winst voor de natuur behaald wordt. RANOX natuuraannemer heeft zich gespecialiseerd in het uitvoeren van natuurprojecten. RANOX werkt met ecologen als projectleiders om zo optimaal ecologisch resultaat te halen.

RANOX maakt onderscheid tussen twee soorten diensten: regulier werk en maatwerk. Bij beide type werkzaamheden staat het behalen van ecologisch resultaat voorop.

REGULIER WERK

Het ophangen van vleermuiskasten, mussenkasten of gierzwaluwkasten. Het plaatsen van faunaschermen en het wegvangen van beschermde amfibieƫn en reptielen. Zomaar een greep uit het werk wat wij op reguliere basis uitvoeren. Bij RANOX werken ervaren en goed opgeleide medewerkers met een ecologische achtergrond. Zo kunnen zij ook bij deze werkzaamheden zorgen voor een optimaal ecologisch resultaat.

MAATWERK

Niets zo veranderlijk als de natuur. Daarom is het in veel gevallen belangrijk om maatwerk te leveren. RANOX natuuraannemer levert maatwerk bij onder andere het beheer van natuurgebieden, het bouwen van faunahuizen en het geschikt maken van habitat voor beschermde diersoorten. Voor het ontwikkelen van op maat gemaakte faunavoorzieningen werkt RANOX nauw samen met Vivara Pro.

Wanneer we maatwerk uitvoeren is de projectleiding in handen van een ecoloog. Door de ecologische randvoorwaarden te schetsen en vervolgens in de uitvoering scherp in de gaten te houden kunnen we optimaal ecologisch resultaat behalen.

 

Een vraag aan Natuurpro?

Neem contact op met Gert-Jan

Gerelateerde projecten