>

Optigrün Benelux is marktleider op het gebied van systemen voor dakbegroeiingen, retentiedaken, daktuinen en watermanagement.

Wij hebben systemen en producten voor multifunctionele daken zoals SolarGroendaken, SolarRetentiedaken, daktuinen, dakterrassen en parkeerdaken. Al bijna 50 jaar produceren wij onze producten met de hoogst mogelijk kwaliteitstandaard en tegen de beste prijs.

Door onze jarenlange ervaring, kennis en netwerk kunnen wij bij welk project dan ook een systeemoplossing bieden voor welke uitdaging dan ook.

Wij zijn geen dozenschuivers en willen altijd weten wie, wat, waar en hoe onze producten en systemen aangebracht worden. Wij begeleiden een project vanaf voorlopig ontwerp tot en met de oplevering en het onderhoud.

Naast de standaardproducten en systemen zijn wij ook de uitvinders van Retentiedaken. Al sinds de jaren 80 brengen wij diverse systemen op de markt zoals het Retentiedak Meander, Retentiedak Drossel en het Retentiedak Smart Flow Control waarbij een gepatenteerde dynamische waterberging gemaakt kan worden op het dak.

Binnen de samenwerking met Natuurpro hebben wij een inheems substraat ontwikkeld voor Natuurdaken en doen we onderzoek naar de perfecte samenstelling van biodiverse daken.

Wil u meer weten over natuurdaken?

Contactgegevens Natuurpro adviseur
Henk Vlijm
M: 06-46176664
E: h.vlijm@optigruen.nl