RANOX natuuraannemer draagt zorg voor de uitvoering van uw natuurproject. De projectleiding is altijd in handen van een ecoloog en de uitvoering onder leiding van een natuurbeheerder met ecologische kennis. Zo garanderen we een de beste manier van uitvoeren voor de natuur en werken we landelijk aan ecologisch resultaat.

RANOX natuuraannemer is in 2013 opgericht door ecologen Benjamin Backx en Johannes Regelink. Als ecoloog gaven ze ecologische adviezen waarbij vervolgens in de uitvoering allerlei essentiƫle details vaak te wensen overlieten. Juist die details zijn van essentieel belang om het doel van de werkzaamheden te bereiken. Met RANOX natuuraannemer hebben ze een bedrijf opgericht dat ervoor zorgt dat ook de details die bepalend zijn voor het ecologisch functioneren van een maatregel of ingreep goed worden uitgevoerd.

Of het nu gaat om het uitvoeren van maaiwerkzaamheden, de aanleg van amfibieƫnpoelen of het plaatsen van Faunaschermen: RANOX natuuraannemer helpt u optimaal ecologisch resultaat te behalen. Door verschillende RANOX-vestigingen hebben we overal in het land kundige mensen die u kunnen helpen.

Contactgegevens Natuurpro adviseur
Marjolein van Essen
M: 06-17177511
E: mvanessen@natuurpro.nl