BREEAM

Verhoog de BREEAM-score met een duurzame inrichting van de buitenruimte

Het duurzaamheidskeurmerk BREEAM

Het duurzaamheidskeurmerk BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Method) is één van de meest gebruikte ter wereld. Het doel van BREEAM is het realiseren van meer duurzame gebouwen met minimale milieu-impact. Steeds vaker vormen de BREEAM-richtlijnen dan ook het uitgangspunt bij nieuwbouw, renovaties en gebiedsontwikkeling. Het is een keurmerk dat duurzaamheid breed interpreteert. Een goede BREEAM-score verhoogt de waarde van een gebouw. Daarnaast versterkt een hoge BREAAM-score het groene imago en garandeert het een gezondere en productievere leef- en werkomgeving.

Scoren met buitenruimte

Binnen BREEAM zijn er diverse categorieën waarmee rekening wordt gehouden. Denk aan water, energie, afval en landgebruik. Een duurzame inrichting van de buitenruimte verhoogt de score van diverse BREEAM-categorieën. In samenwerking met onze partners is onze BREEAM brochure ontwikkeld waarin de te behalen punten specifiek staan omschreven.

Downloads

Met onze partners zijn we in staat het gehele BREEAM-traject te verzorgen. Mocht u meer willen weten, neem dan gerust contact met ons op.