Op dinsdag 12 november organiseren we een inspirerende netwerkdag die in het teken staat van samenwerking, innovatie en kennisdeling.

Natuurpro is het netwerk van landschapsarchitecten, ecologische adviesbureaus, ingenieurs en hoveniers dat zich inzet voor een groener en biodiverser Nederland.

Dit jaar bieden we onze opdrachtgevers een unieke kans om samen de thema’s biodiversiteit, klimaat en gezondheid te verkennen. Wat zijn de laatste inzichten en innovaties op dit gebied, en hoe passen onze partners deze toe in hun projecten?

Tijdens deze dag staan boeiende lezingen op het programma, waarin deskundigen uit ons netwerk hun kennis en ervaringen vanuit verschillende invalshoeken met u willen delen.
Jolanda Maas, associate professor Klinische Psychologie aan de VU, verzorgt een keynote over het belang van groen voor onze gezondheid.

Naast inhoudelijke lezingen is er volop ruimte voor discussie, interactie en netwerken. De Natuurpro-dag biedt u de gelegenheid om in een informele sfeer nieuwe contacten te leggen en samenwerkingsverbanden te versterken.

Uitnodiging Natuurprodag extern 12 november 2024

Bent u geïnteresseerd in het bijwonen van deze dag. Er zijn nog beperkt kaarten beschikbaar. Voor meer informatie mailt u naar Gert-Jan Koopman gjkoopman@natuurpro.nl

Delen: