De Landelijke Maatlat groene klimaatadaptieve gebouwde omgeving helpt je om in projecten de juiste keuzes te maken. Door klimaatverandering staan gemeenten en woningcorporaties de komende jaren voor de uitdaging om hun inwoners in een leefbare omgeving te laten wonen. Tijdens dit kenniscafé is ruimte voor gesprek over tips en tricks om de maatlat op de juiste manier te gebruiken. De focus ligt op de achtergrond en ontwikkelingen van de maatlat en jouw ervaring hiermee en met de gestelde klimaateisen. Biodiversiteit is hierin zeker ook een niet te missen onderwerp. Hoe neem je dat mee in deze ontwikkelingen? Ga erover in gesprek tijdens het Kenniscafé op 30 november!

Partners BOOT en Buiting advies bundelen hun kennis en krachten. Door 30 november samen in gesprek te gaan kunnen praktijk en beleid dichter bij elkaar komen. Bent u er ook bij?

Meldt je aan via de site 

Locatie: Plesmanstraat 2-4, Veenendaal

Tijd: 14.00-16.00

 

Delen: