Op 11 augustus 2023 tekende Erwin Zwerver, directeur van Econsultancy het partnercontract van Natuurpro.

Econsultancy is daarmee het vijfde ecologische adviesbureau wat zich aansluit bij Natuurpro. De ecologische adviesbureaus zijn belangrijk voor het netwerk. Ecologische kennis is essentieel voor de opgaven die er liggen als het gaat om het verkoelen van steden en de achteruitgang van de biodiversiteit. Als Natuurpro streven we ernaar, bij alle activiteiten die we ontwikkelen, de ecologische kwaliteit te borgen en/of te vergroten. Op dit vlak zijn de ecologen het geweten binnen ons netwerk.

Voor Econsultancy was de aansluiting meer dan logisch, met de verscheidenheid aan Natuurpro-partners hebben ze toegang tot meer kennis en kunde! Naast het onderzoek en advies kunnen ze nu ook binnen het netwerk de uitvoer borgen. Niet alleen een meerwaarde voor de opdrachtgevers maar ook voor de ecologen zelf, die nu zien hoe hun plannen worden uitgevoerd.

Doordat Econsultancy naast ecologie ook nog experts in huis heeft op gebied van archeologie, bodem, geluid, stikstof en water kunnen we onze opdrachtgevers een totaalpakket aan dienstverleningen aanbieden. Wilt u hierover meer weten bezoek dan de website www.econsultancy.nl

 

Delen: