Met trots maken we bekend dat RANOX natuuraannemer voortaan officieel onderdeel is van Natuurpro. Tijdens de Natuurpro-dag op 11 oktober droeg voormalig eigenaar Johannes Regelink de RANOX-jas symbolisch over aan het nieuwe opperhoofd Gert-Jan Koopman.

Gert-Jan is al lang betrokken bij RANOX door de bestaande verbinding aan het netwerk Natuurpro. RANOX natuuraannemers gaan daarom met een vertrouwd gezicht verder met ecologisch ontwerp, het aanbrengen van faunavoorzieningen, natuur-inclusief bouwen en de transitie van het landelijk gebied.

Wat verandert er?

RANOX was dus al Natuurpro-partner. Nu valt het bedrijf helemaal onder hetzelfde dak als Natuurpro en Heem. Zo kunnen we in onze projecten kansen voor de flora (Heem) en fauna (RANOX) nog beter koppelen. RANOX-projecten worden ecologisch gezien zo steeds completer. RANOX blijft ecologisch maatwerk leveren op o.a. bouwlocaties, bedrijventerreinen, in natuurgebieden en het landelijk gebied.

Wie is RANOX natuuraannemer?

RANOX is sterk als het aankomt op ontwerp en voorzieningen speciaal gericht op fauna. Daarnaast richt RANOX zich op aanleg van natuur in stedelijk en landelijk gebied, natuur-inclusief bouwen, bestrijding van invasieve exoten, en de ontwikkeling van innovatieve concepten en producten.

RANOX is daarbij een spil tussen ecologie en aannemerij. RANOX werkt met vaste natuuraannemers. Als er nog geen ecoloog betrokken is organiseert RANOX zelf altijd begeleiding door ecologen in vaste dienst of uit het Natuurpro-netwerk. Zo is de ecologische kwaliteit van natuurprojecten geborgd. RANOX heeft partners door heel Nederland en kan daarom van Limburg tot Groningen projecten maken.

Delen: