De transitie naar natuurinclusief realiseren, wat is daarvoor nodig? Natuurpro en H+N+S Landschapsarchitecten gaan samen in op deze vraag, tijdens hun presentatie op het symposium ‘Ecologie en de praktijk’ van Ecologica. Je bent hierbij van harte welkom op dinsdag 13 september 2022, in het congrescentrum van Van der Valk in Eindhoven.

Droom wordt werkelijkheid?

Een natuurinclusieve samenleving is de droom van iedere ecoloog. Natuurpro en H+N+S Landschapsarchitecten zien die droom meer en meer werkelijkheid worden, maar dat gaat niet vanzelf. In de presentatie word je meegenomen naar het toekomstbeeld van beide partijen: hoe wordt natuurinclusief ontwerpen en realiseren in de toekomst onderdeel van onze samenleving?

Aan de hand van de natuurinclusieve ViA15 wordt duidelijk wat daarvoor nodig is. In dit project wordt de snelweg A15 doorgetrokken en aangesloten op de A12. Hoe zorgt natuurinclusief ontwerpen er in dit monsterproject voor dat de beschermde natuur zo min mogelijk hinder ondervindt? Er is meer mogelijk dan menig ecoloog denkt…

En verder…

Tijdens het evenement zijn er in totaal zeventien lezingen van sprekers uit Nederland en België. En tijdens de informatiemarkt maak je kennis met nieuwe organisaties en bedrijven uit het groene werkveld.

Waar & wanneer:

Waar: Van der Valk Hotel, Aalsterweg 322 in Eindhoven.
Wanneer: dinsdag 13 september, van 8.45 – 18.00 uur.

Ben je erbij?

Koop je ticket via de website van Ecologica.

Je kunt je ook aanmelden voor je favoriete presentaties.

Bruine Vlinder Op zonnebloem

Delen: