Op 16 maart 2022 tekende VivaraPro een contract om productpartner te worden van het Natuurpro netwerk! Het toenemende belang van een natuur-inclusieve inrichting van de bebouwde omgeving vormen de basis voor deze nieuwe samenwerking. VivaraPro is in 2014 voortgekomen vanuit Vivara dat zich sinds 1994 heeft ontwikkeld tot dé leverancier van flora-en faunavoorzieningen in grote delen van Europa. Professionele organisaties zoals overheden en bedrijven zijn in toenemende mate geïnteresseerd in producten om een natuur-inclusieve omgeving te creëren. Zo dragen ze bij aan het herstel en/of verbeteren van de biodiversiteit. Vivara Pro voorziet professionele partijen van advies, producten en diverse diensten voor de uitvoering van biodiversiteitsprojecten.

Binnen het Natuurpro netwerk is natuur-inclusiviteit een actueel thema. Landschapsarchitecten verwerken het in hun ontwerpen, ecologisch adviesbureaus bezitten diepgaande kennis over habitatten, en hoveniers-en RANOX partners zijn in staat natuur-inclusieve maatregelen uit te voeren. Door deze raakvlakken is VivaraPro een uitstekende aanvulling op ons netwerk om nog meer bij te dragen aan een natuur-inclusief Nederland.

Delen: