Natuurpro begint 2022 met een mooie uitbreiding op het netwerk. BOOT heeft op 11 januari het contract getekend en wordt daarmee onze 20e partner.  Met het toetreden van BOOT wordt Natuurpro weer een stukje completer en ambitieuzer. Zo kunnen we bij steeds meer projecten een bijdrage leveren aan de biodiversiteit en een toekomstbestendige leefomgeving!

BOOT werd opgericht in 1990 door Hans en Kees Boot, en is ondertussen uitgegroeid tot een bedrijf met 140 ingenieurs, adviseurs en ondersteuners. Hun activiteiten lopen uiteen van bouw, mobiliteit, water, milieu, veiligheid, sport en recreatie in zowel het stedelijke als het landelijke gebied. Door zich aan te sluiten bij het Natuurpro-netwerk ligt de weg open voor het integreren van natuur in deze bezigheden, want voor een prettige en bestendige leefomgeving is robuuste natuur onmisbaar.

Een mooie toevoeging van BOOT aan Natuurpro ligt in circulariteit. Het bedrijf loopt hierin voorop en het is iets waarvan Natuurpro-partners kunnen profiteren bij de ontwikkeling van projecten. Het wordt een interessant proces om de raakvlakken van onze vakgebieden op te zoeken en te ontwikkelen.

We heten BOOT bij deze van harte welkom in ons netwerk!

Delen: