Afgelopen vrijdag was een bijzondere dag voor Natuurpro. Maar liefst vier nieuwe partners sloten zich aan bij de netwerkorganisatie. Afgelopen vrijdag tekenden H+N+S Landschapsarchitecten, SmitsRinsma, LODEWIJK BALJON en Buro Lubbers het contract. Hiernaast ziet u de nieuwe partners, Wim van Ginkel en Gert-Jan Koopman. Lees hieronder meer over de vier nieuwe partners.

H+N+S Landschapsarchitecten

Het was al even bekend dat H+N+S Landschapsarchitecten zich zou aansluiten bij Natuurpro, maar afgelopen vrijdag was het officiële tekenmoment daar. H+N+S Landschapsarchitecten is een bureau voor landschapsarchitectuur. “Nu we aangesloten zijn bij NatuurPro zal de samenwerking zich hopelijk verbreden naar de andere partijen die verenigd zijn in het netwerk” , aldus H+N+S. Deze samenwerkingen binnen Natuurpro bestaan uit samenwerkingen in projectverband, in steeds wisselende coalities, in zowel onderzoeksprojecten als concrete projecten gericht op uitvoering.

SmitsRinsma

De tweede nieuwe partner die afgelopen vrijdag tekende, is SmitsRinsma. SmitsRinsma is een landelijk opererend ingenieursbureau dat adviseert in de inrichting en het beheer van de buitenruimte. “Wij zien onszelf ook als netwerkbureau. Daar waar kennis ontbreekt zoeken wij samenwerking met specialisten. Als partner van Natuurpro hebben we toegang tot brede kennisdeling waardoor wij nog beter in staat zijn om in onze en gezamenlijke projecten maatwerk te leveren”, aldus Gerrit-Jan Smits van SmitsRinsma.

LODEWIJK BALJON

Bij de boodschap van Natuurpro “Samen zorgen voor een natuurlijk Nederland” heeft de landschapsarchitect de rol van integrator. LODEWIJK BALJON: “Onze expertise ligt bij het ontwerp, bij de kennis van de processen van gebiedsontwikkeling, van het landschap als systeem en van transformatie in de stedelijke omgeving. We gaan graag met de partners van Natuurpro op zoek naar oplossingen die goed functioneren, prettig bruikbaar zijn, lang mee gaan en een gevoel voor schoonheid oproepen”.

Buro Lubbers

Buro Lubbers is een ontwerpbureau voor landschapsarchitectuur, stedenbouw en de inrichting van de openbare ruimte. Het is onze overtuiging dat een gezonde stad en een duurzaam landschap baat hebben bij samenwerking. Door kennis te delen kunnen we oplossingen combineren en belangen verenigen voor een natuurlijke leefomgeving. Daarom zetten wij onze ervaring en expertise in voor Natuurpro.

Natuurpro als netwerkorganisatie

Met deze vier nieuwe partners heeft Natuurpro haar netwerk van natuurprofessionals uitgebreid. Zo versterken we elkaar en kunnen we met elkaar werken aan projecten. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Of schrijf je onderaan deze pagina in voor onze nieuwsbrief, om altijd als eerste op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen.

Delen: